Menu

Vad karakteriserar en bra betting app?

oddsappar.se | Vad karakteriserar en bra betting app?
Vad karakteriserar en bra betting app.?

Design, betalningsmetoder, utbud, navigationen, buggar. Vad som utgör en bra betting- eller vadslagningsapp. är på många vis en smaksak, så det bästa är att testa sig fram. Precis som vi föredrar olika typer av sällskapsspel så letar vi efter olika saker som individer också när vi vill ha en bra betting-service. Men ändå kan man säga att det finns vissa variabler som generellt höjer en upplevelse eller gör en bettingapp. bra. I den här artikeln tittar vi närmare på det.

‘Bra appar – oavsett operativsystem (iPhone eller Android)

Idag är det generellt lätt att komma igång med betting på mobilen oavsett vilken operatör du använder dig av. Mobile-first har börjat bli ordentligt etablerat på marknaden. Det gäller oavsett om du kör Android eller iPhone. Så länge det är en smartphone så finns ett stadigt och bra utbud.

För att komma igång behöver du i regel bara ladda ner själva appen – genom Appstore eller Google play. Du kan också hitta länken till appen direkt på spelsajten hemsida, om du tycker att det är enklare. Då ska du bara klicka på sökfältet i appen och söker på den bettingsajt som du vill spela på. Du får sedan ladda ner appen och registrera dig. Om du redan har ett spelkonto, hos den specifika sajten så kan du helt enkelt bara logga in direkt, antingen med användarnamn och lösenord eller med bank-identifiering.

Tänk på bonusen

En bra operatör erbjuder bonusar i appen. Det vill säga den ska inte diskriminera den som enbart kör via appen. En bra app. gör det också möjligt att ställa in push-notifikationer som ger dig meddelanden Direkt på skärmen – om matcher du inte får missa, erbjudande med mera.

Cash-out

Något många spelare använder flitigt idag är cash out funktioner, vilket även erbjuds i många betting appar. Funktionen gör så att du kan öka dina vinstchanser och minska dina försluter.  Cash-out heter stäng-spel på svenska. Den gör det möjligt för app-bettaren att stänga av ett spel innan det har avgjorts. Du kan alltså spela på ett resultat i en match och avsluta spelet innan domaren har blåst av matchen. Summan du får utbetalt när du kör cash-out hänger på om din bet är på väg att leda till vinst eller förlust.

oddsappar.se | Vad karakteriserar en bra betting app?

Cookies hjälper oss att ge dig bästa möjliga upplevelse på oddsappar.se. Genom att trycka på OK samtycker du till användningen av kakor.

Acceptera Läs mer