Menu

Unibet odds

oddsappar.se | Unibet odds
Unibet odds

De allra flesta som är intresserade av spel och att spela på odds känner till Unibet. Unibet är som ni säkert vet en av de allra största sidorna för spel och betting på nätet, och för att den är så stor så erbjuder den också många olika spel och sätt att spela på odds på.

Odds är ju som ni säkert känner till baserat på sannolikhet. Att spela på odds innebär helt enkelt att man spelar på hur stor sannolikhet det är att det ena eller andra utfallet av en match, ett lopp, en turnering eller tävling kommer att bli. Oddsen kan således aldrig vara någonting man kan lita på faktiskt kommer att ske, utan detta är enbart spekulationer som är gjord på olika mönster, data och statistik som spelbolag som Unibet använder för att skapa odds.

Unibet har precis som så många andra sidor även en mobilapp som går att använda för att spela på oddsen på. Detta bidrar såklart till både tillgängligheten och hur enkelt det är att spela på Unibet och dessutom på inte enbart odds som läggs innan en match har börjat, utan det finns även liveodds

Liveodds på unibet

De allra vanligaste oddsen är dem som man spelar på innan en match. Där man innan matchen går igenom om det är höga eller låga odds på en match och väljer vad man ska spela på. Om det är höga odds innebär det således att det är liten chans eller sannolikhet att det kommer bli det slutresultatet på matchen. Om det däremot är låga odds så innebär det ju således att det är stor chans för att det är det resultat som matchen kommer att bli. Ingenting är säkert, det är alltid en chansning som både kan gå bra och dåligt, man kan aldrig veta hur slutresultatet kommer att verkligen se ut och om man kommer att tjäna pengar på det.

På unibet går det dock, förutom att spela på oddsen innan matchen, så går det också att spela på det som kallas livespel, alltså under matchens gång. Här är ett av de alla tillfällen då en mobilapp verkligen kommer väl tillpass eftersom det vid livespel är snabba vändningar och det gäller att konstant vara uppdaterad. Liveodds är verkligen ett riskspel, det är stor chans att oddsen vänder åt det ena eller andra hållet, snabbt. Därför är det stor risk att man förlorar pengar.

Väljer man ändå att spela på liveodds så är det helt enkelt som det låter. Att oddsen förändras under matchens gång, och där med kan man även lägga odds på vilken tidpunkt under matchen som helst. Som ni hör är det verkligen en högriskspel, där det är lätt att ryckas med i den stämning som skapas under matchens speltid. Så det gäller att ha tungan rätt i mun och inte satsa mer pengar än man verkligen har råd till. Har man en tendens att ryckas med och inte kunna kontrollera sitt spelande, då är liveodds inte något för dig.

oddsappar.se | Unibet odds

Cookies hjälper oss att ge dig bästa möjliga upplevelse på oddsappar.se. Genom att trycka på OK samtycker du till användningen av kakor.

Acceptera Läs mer