Menu

Stryktipset poolspel

oddsappar.se | Stryktipset poolspel
Stryktipset poolspel

Stryktipset är en av Svenska Spels många oddsspel. Stryktipset är ett klassiskt poolspel som lockat svenska betters sedan 1934. Vill du lära dig mer om detta populära oddsspel kan du fortsätta läsa.

Vad är Stryktipset?

Stryktipset är som sagt ett påhitt från Svenska Spel. Spelet går ut på att tippa på hemmaseger, oavgjort eller bortaseger i 13 fotbollsmatcher. Lyckas man pricka in 13 rätt på Stryktipset vinner man. En rolig aktivitet som passar perfekt för den som gärna spelar på odds en lördagskväll själv eller tillsammans med några kompisar.

Så spelar du på Stryktipset

Spela på Stryktipset gör du genom Svenska Spels hemsida. Då surfar du helt enkelt in till Svenska Spel och verifierar din identitet med BankID. Härefter bekräftar du ditt spel och kan komma igång. Men du kan också köpa färdiga kuponger hos ditt lokala spelombud om du föredrar det klassiska sättet att spela på odds.

Som tidigare nämnt går spelet ut på att skapa en vinnande rad med 13 rätt. Det handlar alltså om att förutspå resultaten på de 13 fotbollsmatcherna som äger rum med spelkombinationerna 1, X eller 2. Alltså hemmaseger, oavgjort eller bortaseger. Du kan också ange huruvida du vill spela en gång, fem gånger eller tio gånger på raken. Det kan vara väldigt lockande för den som känner sig manad till att spela så mycket på odds.

Pris & vinst för Stryktipset

Att spela på odds är aldrig helt kostnadsfritt. Varje rad kostar 1 krona och man måste spela på minst 2 rader. Det blir således dyrare ju fler rader man spelar på men samtidigt ökar också vinstchanserna.

Vinstfördelningen för Stryktipset från Svenska Spel ser ut som följande: 40% till alla spelare med 13 rätt, 15% till dem med 13 rätt, 12% till de med 11 rätt, 25% till spelarna med 10 rätt och 8% avsätts till en garantifond. För att kamma hem några pengar alls behöver man alltså ha minst 10 rätt. Skulle vinsten understiga 10 kr per spelare behåller Svenska Spel vinstpengarna tills nästa spelomgång och då sker en så kallad jackpottomgång.

Så kammar du hem vinsten

Vill du tjäna något på Stryktipset är det viktigt att framförallt vara inne i fotboll, lagen, spelarna och matcherna. Då ökar ens chanser för att vinna rätt markant. Detta eftersom det är betydligt enklare att förutsäga ett resultat när man faktiskt är insatt i spelet.

Förutom att göra hemläxan är det viktigt att hålla koll på sin bankrulle. Bankrullen är den summa pengar man både lägger ut och tjänar på sina spel. Att hålla koll på sin bankrulle innebär att man håller koll på sin ekonomi och som ett naturligt resultat av detta kan man tjäna mer än man förlorar.

Sist men inte minst rekommenderar vi att man håller sig uppdaterad med de senaste speltipsen från spelexperter online! Det finns en uppsjö av olika hemsidor som ägnar sin tid åt att just analysera matcher, spelare och lag. Härefter spår de resultaten och många gånger har de rätt tack vare att de är så insatta i området de analyserar.

oddsappar.se | Stryktipset poolspel

Cookies hjälper oss att ge dig bästa möjliga upplevelse på oddsappar.se. Genom att trycka på OK samtycker du till användningen av kakor.

Acceptera Läs mer