Menu

Rätta V75

oddsappar.se | Rätta V75
Rätta V75

V75 är en svensk klassiker inom betting och har en hel del år på nacken vid det här laget. Om man aldrig har spelat på V75 tidigare så kan det vara en aning förvirrande att komma igång med allting. Trav kan verka väldigt komplicerat till en början, men när man väl har koll på allting så är det väldigt enkelt att spela.

I den här texten så kommer vi att gå igenom hur man gör för att rätta sin V75-kupong efter dagens lopp är färdiga. Vi kommer att svara på vanliga frågor kring rättningen av kuponger, samt några andra saker som är väldigt bra att ha koll på. Vi kommer inte att ge några odds eller speltips i den här texten, utan om du är intresserad av det så finns det gott om andra resurser att ta del av online. Du kan klicka på länken som följer för att se odds och speltips hos svensktspel.nu

Om du spelat online

När dagens lopp är färdiga och det är dags att se efter hur det har gått för dig så är det bara att gå in på ATGs hemsida och logga in. Du rättar din rad på samma ställe som du knåpade ihop den. Om du har svårt att hitta var du ska klicka för att ges möjligheten att rätta så går du in under “mina spel”. Där kan du se hur det har gått för din kupong under den dagen, samt kan även enkelt och smidigt rätta direkt på hemsidan. Pengarna betalas sedan ut till ditt spelkonto.

På grund av hur smidigt detta är så är det idag en övervägande majoritet som använder sig av onlinespel för att spela på V75, även om det fortfarande går att spela hos spelombud.

Om du besökte ett spelombud

Om du aldrig har spelat hos ett spelombud tidigare så kan det vara väl värt att testa på det någon gång. Idag så föredrar de allra flesta spelarna att spela online på grund av hur smidigt det är, men om du vill ha en autentisk V75-upplevelse så går det inte att slå känslan av att spela hos ett spelombud. Om så är fallet så kan du självklart titta på loppen och notera ner resultaten, eller så kan du besöka resultatsidan på ATGs hemsida. Du besöker sedan ett spelombud igen och kan där kvittera in din vinst. Du kan då få ut din vinst i kontanter eller genom en inbetalning till ditt konto.

10Vanliga frågor kring V75

Nu när vi har gått igenom det du behöver veta för att kunna rätta din lottorad så kommer vi att gå igenom några vanliga frågor som ofta uppstår i samband med V75. Även om mycket av detta kan verka mer eller mindre självklart för en erfaren spelare så finns det ändå några saker som kan vara väldigt bra att veta när man spela.

När spelas V75?

V75 går av stapeln varje lördag och är någonting som alla travälskare i landet ser fram emot. Första loppet börjar i regel 16:20, men det är en god idé att alltid dubbelkolla detta. Det händer ibland att schemat behöver läggas om för en eller annan anledning.

Vad går V75 ut på?

V75 går ut på att du ska välja ut vilken häst och kusk som kommer att vinna lopp. Du sätter ihop en kupong där du tippar en vinnare på den omgångens 7 lopp, vilket även leder till att max antal rätt under en spelomgång är 7. Det går även att välja ut fler vinnare under ett och samma lopp, men då ökar även insatsnivåerna för varje extra häst du väljer att kryssa i.

Hur vinner man pengar och hur fördelas vinsten?

Du vinner pengar genom att gissa antingen 5, 6 eller 7 antal rätt. Som vi nämnde tidigare så är 7 maxantalet rätt eftersom det är totalt 7 lopp under en tävlingsdag. Med max antal rätt så vinner man mer pengar än om man bara fick 5 eller 6 antal rätt.

Hur vinsten fördelas skiftar alltid från varje spelomgång. Summan som man vinner beror nämligen på hur mycket pengar som har omsatts i spel varje vecka, vilket betyder att ju mer människor som har spelat på V75 desto mer får vinnaren ut i ren vinst. Det kan därför vara så att 7 vinster ibland leder till några tusenlappar i vinst till astronomiska miljonbelopp. Om alla förhandsfavoriter har vunnit så är det oftast så att lite mindre summor delas ut eftersom att det i sin tur då betyder att fler människor har tippat högre antal rätt.

oddsappar.se | Rätta V75

Cookies hjälper oss att ge dig bästa möjliga upplevelse på oddsappar.se. Genom att trycka på OK samtycker du till användningen av kakor.

Acceptera Läs mer