Menu

Odds på MotoGP

oddsappar.se | Odds på MotoGP
Odds på MotoGP

Motorsporter är fortfarande en relativt ny nisch, men det gör inte MotoGP mindre intressant. Om du vill betta på motorcyklar så är MotoGP det absolut bästa alternativet. Detta Grand Prix race har de snabbaste cyklarna i världen, körda av de bästa förarna. Handlingen är intensiv, spännande och mycket oförutsägbar. Men oroa dig inte; det finns ändå sätt du kan bättra dina odds. Läs vidare för att ta del av de bästa bettingstrategierna vi har att dela med oss av.

Förstå sporten och hur man spelar på oddsen

MotoGP skiljer sig inte från andra sporter när det gäller betting; kunskap är makt. Om du vet mer om reglerna, motorcyklarna och förarna så har du helt enkelt en bättre chans att vinna. Som en vadslagare är kunskap det värdefullaste du kan ha. Därför är det första tipset även det viktigaste. Att göra mängder av forskning om MotoGP innan du satsar är det bästa sättet att öka dina chanser att vinna pengar på MotoGP betting. Maximera din chans att vinna genom att ta reda på allt du kan om de som tävlar.

När det kommer till oddsspel på MotoGP finns det, precis som i alla andra sporter, ett par olika bettingalternativ. Man kan satsa på enskilda lopp inom MotoGP om man föredrar detta, vinnaren av förarmästerskap, konstruktörmästerskap eller helt enkelt vilken förare man tror kommer att komma i mål under en hel säsong. Sedan kan man spela handikappspel om man tycker detta ger större vinstchanser, eller spännande H2H (head-to-head-spel) mellan specifika förare. Liksom med andra sporter kan man livebetta även på MotoGP och detta alternativ är förmodligen det mest spännande för dig som är en hardcore MotoGP-fan!

Håll ett öga på nyheterna

Förutom att du redan bör veta mycket om sporten och spelalternativen bör du också hålla ett öga på nyheterna. En av de viktigaste aspekterna att hålla koll på är vädret. Hur vädret kommer att se ut under tävlingsdagen har naturligtvis väldigt stor inverkan på hur racet kommer att se ut. Andra nyheter kan också vara viktigare, som exempelvis om en av de tävlande vart skakad. Även om hon eller han nu har återhämtats så kan en skada ändå sämre prestanda därför att deltagaren inte kunnat träna under återhämtningen o.s.v.

Såklart är en av de viktigaste sakerna du kan göra att titta på träningsracen. Även om man inte kan döma hur tävlingsdagen kommer att gå baserat på träningsrace kan man få en bättre bild av hur förberedda deltagarna verkar vara inför racet och om de verkar vara vinnande kandidater för nästa runda.

Försök att hitta gömd talang

Visst kan du betta på favoriten som alla andra, men om du gör det så har du ingen chans till en stor vinst. Det är bättre att du bettar på någon som är mindre känd men som du ändå tror har en riktig chans att vinna. Om du är säker på att favoriten kommer vinna kan det vara bättre att inte betta alls under denna omgång. Försök att hitta undervärderade förare och satsa på dem i stället. Koncentrera dig på motorcykeltävlingar där du har chans att vinna stort snarare än att bara satsa för sakens skull.

Håll koll på dina satsningar och resultat

För att du ska bli bättre och bättre på att betta på MotoGP gäller det att du analyserar dina egna vinster och förluster också. Om du kan konstatera, i alla fall ibland, varför du felanalyserade och bettade på fel spelare kan det hjälpa dig att inte göra om samma misstag i framtiden. Och samma gäller såklart för vinster; om du ser att du vann kan du försöka använda samma strategi igen nästa gång du bettar. Dessutom så kan det vara viktig att hålla koll på dina satsningar så att du inte råkar överspendera pengar på betting. Om du märker att du går i stor förlust är det bäst att betta på färre tävlingar med mindre satsningar tills du inte längre förlorar pengar på betting.

Slutgiltiga tankar

En sport som MotoGP är svår att satsa på, både för att sportens natur i sig är så oförutsägbar och även för att det är en ny sport att betta på och folk inte ännu vet vad man ska kolla efter inför ett lopp. Detta ger dock dig en fördel eftersom du kan vara en av de få som verkligen lär dig hur man bettar på MotoGP! Ju mer du över och implementerar nya tips, desto duktigare kommer du att bli på att betta på MotoGP. Är du redo att börja? Suveränt! Sätt i gång och gör den forskning du behöver om kommande tävlingar.

oddsappar.se | Odds på MotoGP

Cookies hjälper oss att ge dig bästa möjliga upplevelse på oddsappar.se. Genom att trycka på OK samtycker du till användningen av kakor.

Acceptera Läs mer