Menu

Odds på ishockey

oddsappar.se | Odds på ishockey
Odds på ishockey

Ishockey må inte vara alls lika populärt som fotboll och basket världen över, men i Sverige är ishockey en av de populäraste sporterna: att spela, titta och även satsa på. Ishockey är en väldigt spännande och snabb sport och matcher är fyllda med oupphörlig rörelse och aktion.

Med ett oändligt antal faktorer kan du aldrig med säkerhet förutsäga resultatet av en match men du kan alltid förbättra dina odds på ishockeybetting genom att lära dig vilka faktorer som är viktiga att ha i åtanke och tips du kan använda när du satsar på denna snabba sport. Den här guiden kommer vi att ge dig tips om vad du måste känna till för att bli riktigt bra på ishockeybetting. Låt oss sätta i gång!

Förstå grunderna i spelet

För att bli en skicklig vadslagare behöver du förstå grunderna och reglerna i ishockey. Om du är ett stort fan av ishockey och länge har kollat på sporten så är det troligt att du redan vet nog, men om du inte har en bra uppfattning om hur spelet går till så är en av de första sakerna du bör göra att lära dig grunderna. När du vet ett och annat om hur spelet är till kan du enklare förstå hur allt kopplas samman och hur de olika faktorerna påverkar matchers resultat. Förutom att förstå ishockey som sport är det även viktigt att du sätter dig in i de olika ligorna, lagen och dess spelare. Världens största ishockeyliga är NHL, så vill du tjäna pengar på ditt oddsspel på ishockey måste du bara vara insatt i NHL.

Konceptet av värde

Konceptet av värde är A och O i sportsbetting, inklusive ishockey. Det är ganska enkelt att förstå; du satsar bara när satsningen har högt värde. Alltså kan du glömma att satsa på favoriter och de populäraste lagen som alla andra redan satsar på eftersom sådana satsningar är övervärderade. Vad du behöver göra är att hitta och identifiera satsningar som är undervärderade, men detta är ganska svårt att göra. Det krävs mycket forskning och även en del intuition för att kunna placera vinnande bets som inte är lika populära, men med ett uppmärksamt öga kan du lära dig att identifiera undervärderade satsningar och på så sätt vinna stort.

Att vara partisk kan således helt och hållet förstöra din bettingstrategi. Om ishockey är en sport du älskar är det troligt att du också har lag du favoriserar, men låt inte dina känslor påverka din vilka satsningar du väljer att placera. Önsketänkande kommer inte hjälpa dig att förutse resultat eller vinna några pengar. Om du bettar med ditt hjärta snarare än din hjärna så lämnar du över kontrollen till tur i stället för strategi.

Att glömma sina favoritlag och favoritspelare är självklart enklare sagt än gjort, och därför kan det vara en bra idé att helt enkelt inte satsa när dina favoriter spelar. Om du vet att du kommer gå på dina känslor när det gäller ett specifikt lag kan du helt enkelt undvika när det är just ditt älsklingslag som spelar. Det finns mängder av andra lag och matcher som du kan satsa på.

Utveckla dina egna bettingstrategier

Förutom att veta hur du hittar spel där oddsen är på din sida finns det andra strategier du måste anamma när det kommer till oddsspel på ishockey. När du ska utveckla din egen satsningsstrategi så gäller det att du uppmärksammar vad som verkar att fungera och vad som inte verkar fungera. För att kunna analysera detta behöver du skriva ner dina vinster, förluster och vad du hade i åtanke när du placera varje satsning. Att skriva ner vinster och förluster är också ett bra sätt att se till att du inte spenderar mer pengar än du vill på betting eftersom du enklare kan se om du går i plus eller minus och kan sätta gränser på hur mycket pengar du är villig att spendera på betting per månad.

Sedan är det viktigt att hålla koll på hur oddsen skiljer sig från bookmaker till bookmaker. Det är enkelt hänt att man inte tänker så väldigt på vilken bookmaker man placerar sin satsning hos, men detta har faktiskt stor inverkan. Du behöver heller inte begränsa dig till bara en bookmaker. Om du använder dig utav flera så kan du alltid placera satsningen på den bookmaker som ger dig högst vinst om din satsning skulle vara korrekt. Gör lite forskning om de bästa bookmakers innan du väljer vilken eller vilka du vill betta hos.

Oavsett hur mycket du analyserar kan du aldrig få koll på alla faktorer, men samtidigt så kan du alltid bli bättre på ishockey betting. Om du förbättrar dina odds nog så kommer du så småningom upptäcka att du vinner mycket oftare än du förlorar.

oddsappar.se | Odds på ishockey

Cookies hjälper oss att ge dig bästa möjliga upplevelse på oddsappar.se. Genom att trycka på OK samtycker du till användningen av kakor.

Acceptera Läs mer