Menu

Förbättra upplevelsen vid mobilbetting med dessa tips

oddsappar.se | Förbättra upplevelsen vid mobilbetting med dessa tips
Vilka är de bästa betting- och oddsapparna?

Under de gångna åren har mobilbetting blivit alltmer populärt. Förr var man tvungen att bege sig till närmsta spelombud i en kiosk eller hos sitt lokala ICA. Idag räcker det med att surfa in på ett spelbolags sida via sin mobils webbläsare och placera bets därifrån. Då kan man spela på konventionella sporter som fotboll eller hockey, eller eSporter som League of Legends och CS:GO.

Tack vare mobila bettingsidor kan man satsa när som helst och var som helst. Istället för att behöva bege sig utanför hemmet kan man betta från bekvämligheten av sitt eget hem.

I följande guide täcker vi de tre mest nödvändiga komponenterna av en bra app för sportbetting så att du garanterat får den bästa upplevelsen när du placerar bets på önskad sport.

Välj en bra app för mobilbetting

En app som inte är lätt att navigera i kommer i slutändan att göra bettingupplevelsen dålig. Så oavsett hur bra välkomstbonusen kanske är, eller hur många olika spelmarknader som finns tillgängliga, räcker det helt enkelt inte om gränssnittet inte är användarvänligt. En bra app för mobilbetting kännetecknas av en app som möjliggör en smidig och bra användarupplevelse, inte motsatt. Mer om vad som kännetecknar en bra app för mobilbetting hos Appmagasinet.

Tänk på att preferenser gällande användargränssnittet kan variera från person till person. Bara för att en recension tyder på att en app är bra betyder det inte nödvändigtvis att du kommer att tycka det samma. Därför är det viktigt att testa sig fram innan man gör en insättning och därmed registrerar sig på appen.

Lägg anspråk på en välkomstbonusar

Bonusar är små erbjudanden från spelbolags sidor som delas ut framförallt för att locka till sig nya spelare. Som spelare är detta förmånligt för dig eftersom du då får mer pengar att spela för. Olika välkomstbonusar kan dock skilja sig åt, där några är mer generösa än andra.

Välkomstbonusar på bettingappar brukar kallas för “oddsbonusar”, och kan fungera som ett x antal gratisspel eller ett visst belopp gratispengar man får spela för. Kom ihåg att oddsbonusar och andra bonuserbjudanden inte är helt gratis. Ofta krävs det att man gör en insättning och/eller omsätter sin bonus innan man kan omvandla sina bonuspengar till riktiga pengar.

Välj en svensk app med mobilt BankID

Tack vare BankID, och framförallt mobilt BankID, kan svenskar idag legitimera sig med bara några få knapptryck när de genomför transaktioner och underskriver dokument. Detta gäller även för bettingappar, då alla spelbolag med svensk licens måste tillhandahålla BankID på sina plattformar för legitimering.

Med det sagt kan man på en svensk app med mobilt BankID supersmidigt börja betta på olika sporter. I samband med registrering och när man eventuellt lägger händerna på en lukrativ bonus, gör man en insättning och verifierar denna med sitt mobila BankID. Då kan man komma igång med att spela omedelbart utan att behöva utfylla en massa onödiga personuppgifter och komma på ett användarnamn och lösenord. Bettingappen behöver inte annat än att du legitimerar dig med BankID för att få börja spela.

oddsappar.se | Förbättra upplevelsen vid mobilbetting med dessa tips

Cookies hjälper oss att ge dig bästa möjliga upplevelse på oddsappar.se. Genom att trycka på OK samtycker du till användningen av kakor.

Acceptera Läs mer