Menu

CampoBet  – stort utbud av sportodds

oddsappar.se | CampoBet  – stort utbud av sportodds
CampoBet  - stort utbud av sportodds

Det finns många sidor som erbjuder spel på sport, så även CampoBet. Dock är det få som har ett rikt utbud kombinerat med att vara riktigt smidiga att använda. På det planet är det få som slår Campobet på fingrarna.

Det finns idag ett stort antal sidor som erbjuder svenska konsumenter spel av något slag på olika sporter. Det kan handla om mindre sporter men även större sporter som fotboll, tennis eller hockey. Det finns många olika spel att välja bland på de olika sidorna och ibland kan det vara svårt att veta vilken spelsida man ska välja. CampoBet vill vara den sidan du väljer för alla dina spel på sport.

Att satsa pengar på att olika odds stämmer på exempelvis fotbollsmatcher har svenskarna gjort länge. Det råder inget tvivel om att det har blivit en del av svenska folksjälen. När man spelade förr så gick man in i sin närmsta spelbutik och man hade inte så många val på vad man skulle spela på eller hos vilket företag. Idag ser det helt annorlunda ut.

Med internet har antalet företag i branschen ökat och de möjligheter till spel man har, har bara blivit fler. Detta gynnar så klart spelarna i att man kan välja vilket företag man vill spela hos baserat på vilka spel de erbjuder och hur bra odds de erbjuder på de spelen man är ointresserad av.

Stort utbud på spel

CampoBet har blivit en av de där sidorna svenskarna gärna spelar på. Det har dels att göra med deras stora utbud. Man erbjuder spel på många olika sporter och om man ska nämna en del av det så är det att inom fotbollen så är antalet spel väldigt många. Men det har även att göra med att det är så enkelt och smidigt att spela där.

Man håller sig med flera olika metoder för insättningar på ens spelkonto och uttag av vinster till ens bankkonto. Dels erbjuder man betalning med kort av olika slag. Dels så har man tjänster som Trustly, Netteller och vanliga banköverföringar, för att nämna ett par av möjligheterna. På samma gång erbjuder man en bonus på 100 kronor när man registrerar sig på sidan. Dessutom med låga omsättningskrav.

Svensk spellicens på Campobet

CampoBet är innehavare av en svensk spellicens. Det innebär att man följer de regler och krav som svenska Spelinspektionen, som är statligt, ställer på licensinnehavarna. Detta fungerar som en garanti för att det är seriösa aktörer man väljer att spela hos och att det går rätt till på olika plan. Det innebär också att man har anslutit sig till Spelpaus.

Det är ett system som är unikt för de svenska spelsidorna. Det möjliggör att man kan stänga av sig från spel på samtliga svenska sidor som har en licens för spel. Man kan göra det exempelvis om man skulle känna att man har svårt att spela ansvarsfullt under en period. Denna period bör användas till att ta reda på varför man inte kan spela ansvarsfullt samt att lösa de eventuella problem man har. När man är redo så är man välkommen tillbaka.

 

oddsappar.se | CampoBet  – stort utbud av sportodds

Cookies hjälper oss att ge dig bästa möjliga upplevelse på oddsappar.se. Genom att trycka på OK samtycker du till användningen av kakor.

Acceptera Läs mer