Menu

Betta på toppmatcher inom fotboll

oddsappar.se | Betta på toppmatcher inom fotboll
Betta på toppmatcher inom fotboll

Att spela på oddsen när det kommer till fotboll har varit populärt så länge an kan minnas. Vissa spelare påverkar oddsen genom att bra sätta sin fot på fotbollsplanen. Lionel Messi är en av dessa. Det spelar ingen roll vem hans lag ska möta, med Messi på planen så förändras oddsen.

Att spela på sport är väldigt populärt. Det är spännande och utmanande i sig, men tittar man på matchen med ett spel i handen så förhöjs hela upplevelsen. Detta är inte minst sagt sant för fotboll. Det erbjuds spel på toppmatcher och matcher i lägre divisioner. Man spelar på vinnare, resultat, olika händelser i matchen och mycket annat.

Många saker påverkar vilka odds det blir. Lagets prestationer den senaste tiden, hur det sett ur historiskt när lagen möts, vad som står på spel och så vidare. De individuella spelarnas form spelar givetvis in men är normalt en del i ekvationen. Och så finns det de som bryter det mönstret.

Messi – En levande legend

En av dessa spelare som dyker upp först i huvudet när man ska nämna en som bryter mönstret är givetvis Lionel Messi. Han har kommit att personifiera spelartypen som påverkar oddsen genom att bara sätta foten på planen. Om nyheten att Messi inte ska spela så ändras oddsen snabbt. Hans lag ger plötsligt fler gånger pengarna än vad de gjort tidigare vid vinst.

Messi spelade till nyligen i spanska FC Barcelona där han var en älskad spelare som utgjorde själva stommen i lagbygget. Nu när han gått över till franska PSG så hoppas många på att han ska ha samma positiva effekt på detta nya lag också. PSG är redan ett europeiskt topplag med många heta spelare, men få är lika heta som Messi.

Slått många rekord på planen

Messi har under åren slått många rekord och visat på en talang som inte dyker upp så ota. Han har hela tiden kontroll över spelet och har en otrolig känsla för bollens position och vad motspelarna kommer göra här näst. Han värvades till Barcelona som ungdom och har spelat hela sin proffskarriär där. Att han nyligen bytte lag förvånade många, men det är ett beslut man kan förstå.

Ibland behöver även världens bästa lite omväxling. För honom är det ju ett jobb och som vi alla vet så kan man behöva lite ombyte ibland. Se lite nya miljöer, få nya utmaningar. Att det blev just PSH har att göra med att de är ett av de enda lagen som har råd att köpa honom, men också att det hade varit otänkbart att gå till en klubb som inte har samma höga ambitionsnivå.

Föränderlig fotboll

Fotbollen utvecklas hela tiden och det kommer nya spelare som Messi. Om man hade kunnat se in i framtiden hade nog många försökt se vem som tar över efter Messi som världens hetaste fotbollsspelare den dagen han pensionerar sig. Att redan som ungdom kunna satsa på en lovande spelare är guld för fotbollsklubbarna. För oss som följer lagen är det spännande att följa hur en ny talang utvecklas över åren.

oddsappar.se | Betta på toppmatcher inom fotboll

Cookies hjälper oss att ge dig bästa möjliga upplevelse på oddsappar.se. Genom att trycka på OK samtycker du till användningen av kakor.

Acceptera Läs mer