Menu

Allt om oddset powerplay

oddsappar.se | Allt om oddset powerplay
Allt om oddset powerplay

Powerplay är en spelform från Svenska Spel och berör odds på ishockey. Denna spelform omsätter hundratusentals kronor varje dag och är väldigt populär bland ishockeyfans. Ta del av vår kostnadsfria guide till Oddset Powerplay här nedan.

Som sagt är Powerplay en spelform från det svenska spelbolaget Svenska Spel. Det vill säga att det är hos Svenska Spel du kan följa odds och placera dina satsningar. Spelformen går ut på att pricka in 8/8 rätt på Poweplay-kupongen. Om man lyckas med detta kammar man hem prispotten.

Att vinna på Powerplay är inte det allra enklaste. Åtminstone inte om man är ute efter en större vinst. Det är svårt att förutsäga vilka spelare och lag som är bäst, men ju mer tid man spenderar för att lära sig strategierna desto högre chanser har man. Det handlar helt enkelt om att sätta sig in i ishockey och lära sig förstå hur oddsen på Powerplay fungerar.

Så spelar du på Oddset Powerplay

Oddset Powerplay handlar som sagt om att satsa på vem man tror vinner i åtta hockeymatcher men också spel på head-to-head. De allra flesta matcherna i Powerplay utspelas under SHL och NHL. Är man väl insatt i hockey behöver det nödvändigtvis inte vara jättesvårt att förutsäga om resultatet slutar med en hemma. Eller bortaseger eller om det slutar oavgjort. Svenska Spel väljer även ut två spelare man kan satsa på och då är det den spelare som lyckas göra flest mål under kampen som koras till vinnare.

För att börja spela på Oddset Powerplay börjar du med att surfa in på Svenska Spels hemsida via din dator, mobiltelefon eller surfplatta. Väl inne klickar du dig vidare till Oddset Powerplay. Här kan du välja att satsa antingen 1 kr, 2 kr, 5 kr eller 10 kr per rad. För att lyckas kamma hem vinsten måste du lyckas få alla 8 rätt!

Strategier för att vinna oftare på Oddset Powerplay

När det kommer till att spela på Oddset Powerplay finns det ett par olika strategier du kan tillämpa för att öka dina vinstchanser. Nedan går vi igenom några av dem:

Se till att vara ordentligt påläst

Först och främst gäller det att vara väl påläst om du vill öka dina vinstchanser på Oddset Powerplay. Med detta menar vi att du exempelvis håller dig uppdaterad på lagens formkurva, truppstatus, tabelläge och spelarnas form.

Håll koll på din bankrulle

Ett annat viktigt tips när det kommer till oddsspel är att hålla koll på sin bankrulle. Det vill säga hur mycket pengar du lägger och hur mycket du faktiskt tjänar. Ju bättre koll du har desto enklare kommer det också bli att tjäna något på dina spel.

Spela på reducerat system

Vill du komma åt storvinsterna på Powerplay kan det vara smart att spela på ett reducerat system. Då får du fler tecken till en mindre summa pengar. Det finns redan färdiga reduceringsverktyg att använda sig av, alternativt kan du komma på ett själv!

Se hur andra tippar

Ännu en smart strategi är att följa med i hur andra tippar på Powerplay. På så sätt kan du se vilka spelare som anses vara favoriter och därmed bättre kunna placera dina bets rätt.

oddsappar.se | Allt om oddset powerplay

Cookies hjälper oss att ge dig bästa möjliga upplevelse på oddsappar.se. Genom att trycka på OK samtycker du till användningen av kakor.

Acceptera Läs mer